torsdag 27. desember 2012

27. desember - til Mumbai


En trøtt gjeng kom seg til togstasjonen, mer eller mindre klar for en lang togtur. Toget var en time forsinket, men etter noe venting var vi på vei nordover. Mens toget førte oss nordover spilte vi spill, hørte på musikk, leste og spiste mat. Det er mye mat å få kjøpt på toget og det er like overaskende å se hva vi har kjøpt.
Etter ca 14 timer på toget var vi fremme i Mumbai. Her ventet Trident Hotel på oss.

Det var en kjempeoverraskelse!! Vi visste at vi skulle bo på et bra sted denne natten mellom to lange togstrekk, men da vi gikk over dørstokken til hotellrommene var wow-faktoren høy!! M og Y sitt rom er nesten større enn leiligheten i Norge. Den har panoramautsikt over Mumbai på tre av hotellets sider og friske blomster i alle rom.
Rart å oppleve denne kjempekontrasten! Her på hotellet har de en Gucci-butikk med rene vinduer og alt skinner blankpolert, sterk kontrast til det yrende livet i New Marked.
-bildene i dag er lastet opp via mobil. De ser uklare ut. Hvis du trykker på dem får du de opp i rett størrelse og oppløsning.

1 kommentar:

  1. Kjekt med litt luksus innimellom. Ser flott ut da :) og kjekt å lese annerledes julefeiring og eller det dere legger ut :) Mao, kjekt å følge dere på tur. Her er det regn og atter regn etter noen nydelige dager på Geilo med full julestemning og masse snø ;) Hilse gjengen :)

    SvarSlett