tirsdag 25. desember 2012

25. desember - Merry Christmas


God Jul fra Agonda Beach. Dagen startet med at Y gikk på julemesse i den katolske kirken i Agonda. Full av Indisk julestemning kom han tilbake og julefrokosten kunne starte. Frokosten ble plutselig avbrutt av at to indiske menn kom bort til bordet vårt. De hadde pakker og blomster i hendene. Alt var til My og det var fra kjæresten hennes i Norge. For en mann!!! :)


Stor stas med pakker og blomster <3
*
Y fikk angrybird kortspill igår og det har blitt brukt flittig i dag. Til hvert måltid har vi spilt noen runder mens vi har ventet på maten. Artig!

Ellers har vi vært på stranden hele dagen. Vi har duvet i bølgene, bygget strandslott og fanget krabber. Vi hadde ingen mobiltelefoner med på stranden i dag så derfor har vi ingen bilder fra dagens bading. Dere får lage fine bilder inni dere om perfekt dag på stranden :)


Nå har solen gått ned. Marie har tømt all bagasjen utover hytten for å pakke fint i alle sekkene. I morgen reiser vi videre. Dette er en fantastisk plass det blir trist å reise fra, men vi kommer nok tilbake hit engang! 
*håper vi*

5 kommentarer:

 1. Ja, for en mann!! Han er midt i prikken for meg! Antagelig godt oppdratt!! ;)

  <3 <3 My

  SvarSlett
  Svar
  1. Midt i blinken altså.. ;)
   My

   Slett
  2. Æ har nåkka rødt i glasset og e litt svimmel... prækk prækk prækk... blonkefjæs, smilfjæs... ;) :) *my*

   Slett
 2. God jul til dere alle sammen :)

  Kjekt å ha en godt oppdratt kjæreste som vet å sette pris på en :)

  Kos dere videre i varmen og kjekt å få noen dager på stranden og god reise videre, gleder meg til å høre hvor og hva dere finne på videre :)

  Romjulsklem fra meg

  SvarSlett
 3. For en dame, tenker jeg vi sier...<3. S-O.

  SvarSlett