mandag 24. desember 2012

24. desember - julaften i Goa


Julaften ble feiret på Agonda White Sand med grillet fisk og vegetar retter (ikke akkurat pinnekjøptt med kålerabistappe, men veldig godt!). Det ble spilt julemusikk på anlegget. Etter middagen kom Julenissen på besøk (My som hadde kledd seg ut -herlig!!), vi åpnet julepresanger. Betjeningen hadde bestilt fyrverkeri som vi fikk se på på stranden. 


Jentene fikk stjerneskudd av betjeningen og så var kvelden over. Jentene var godt fornøyd med julaften. -julestemning kan skapes overalt :)


Litt om hva som skjedde tidligere på dagen:
Dagen startet med at Y tok seg en tur til Cola beach. En fin tur til en nydelig strand. Så var det frokost og bading før vi tok en handletur i Agonda. De siste julepresangene ble kjøpt inn sammen med litt mer julepynt til juletreet. Her er bilde av Amalie med flytetingen sin. Artig å duve i bølgene med!


Da vi kom tilbake til strandhytten vår ville vi prøve å fly drage på stranden. Vi måtte få litt hjelp til å få dragen i luften, noe betjeningen hjalp oss med. Kjempegod service. Amalie klarte etterhvert å fly dragen alene. Gøy!! De ødelagte dragene ble resirkulert av Lydia til å bli pil og buer.


Lillesnupp er litt begeistret over filmen Brave og Meridafiguren, så da Lillelyd kom med pil og bue var det kjempestas! De er så tøffe her de går med hver sin pil og bue og skyter på en tom pringlesboks.


Nok en bra dag på Agonda. Litt anderledes julaften, men fin :)

1 kommentar:

  1. Ser ut som dere har hatt en kjekk og annerledes julefeiring, koselig :)
    Kos dere videre :)

    SvarSlett