mandag 29. desember 2008

Den store valgdagenI BrahmanbazarSkolen M gikk på i barndommen :)
forlovelsesfest til Martha og Joy
I dag er det valgdag her i Bangladesh. Det er kjøreforbud og utlendinger er anbefalt å holde seg i ro. Vi kom tilbake til Brahman bazar, fra Sylhet, i går kveld slik at vi kunne ha en rolig dag under valget. Snuppene har lekt masse på plassen her og i det gamle skolebygget. Eneste utfart i dag har vært lunch hos en lokal familie. Vi fikk ett lite innblikk i hvordan de hadde stemt ved valget og hvordan de ble merket på ene fingeren, for å hindre at folk stemte flere ganger.
Gårsdagen
Vi var så heldige å være i Sylhet da M's bengalske søster skulle forlove seg. Vi fikk være gjester i selskapet og se hvordan hele seremonien foregikk. Martha var NYDELIG pyntet fra topp til tå. *Bilder kommer senere. Dere kan glede dere for hun var virkelig NYDELIG*. Hun var pyntet med henna i hendene, pyntet neglene på banglavis. Snuppene var pyntet med sari og var små banglaprinsesser. Vi fikk deilig mat å spise og det var en riktig så koselig dag. Vi har hatt det utrolig trivelig sammen med denne familien de siste dagene og det var rørende å ta farvel.

I morgen reiser vi til Chittagong og videre til Cox¨s bazar dagen etter.Er usikker på når vi får oppdatert neste gang. Hej då så lenge. Takk for koselige kommentarer på bloggen :)

Vi vil ønske dere alle en god nyttårsaften og ett godt nytt år!!!!

ps. O er bedre. Vi tror han har reagert på mariaprofylaksen. Da vi leste pakningsvedlegget var det ramset opp alle symptomene han har hatt de siste dagene. Nå når han har sluttet med tablettene kjenner han seg mye bedre.

8 kommentarer:

 1. Så godt å høre at han er bedre - og at det var så lett å få gjort noe med det. Kjempekjekt å følge dere her i bloggen. Vi snakket om dere i går; om hvilken fantastisk opplevelse det må være å få ta en sånn tur! Gleder meg til enda flere bilder. Kos dere masse videre - og; godt nytt år!! Klem, E

  SvarSlett
 2. Kjekt å høre at O er bedre :)
  Jeg vil bare ønske deg og dine en riktig fin nyttårsaften, kos dere masse også gleder jeg meg til å se dere igjen til neste år...hihi.
  Det høres så lenge ut ;)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Det var kjekt å høre at O er bedre:) Gleder meg til å se bilder fra bryllupet. Sikkert kjekt å få oppleve et bryllup fra annet land, og ikke minst opplevelsesrikt. Ønsker dere et godt nyttår. Kose dere masse videre, så gleder jeg meg allerde til neste oppdatering. Så kjekt å lese om dere:) Klem

  SvarSlett
 4. Vi sender våre beste ønsker for det nye året til dere og deres! Gøy å kunne stikke innom å følge dere på reisen!
  Fortsatt god tur!

  SvarSlett
 5. oioioi....nå har jeg lest gjennom hele bloggen Marie og jeg storkoser meg. Så utrolig flink du er til å fortelle, jeg føler det nesten som om jeg er der, kjenner varmen, luktene, fargene.
  Gleder meg til å følge med videre.
  Godt nytt år til deg og dine, og håper dere får en flott nyttårsfeiring.

  SvarSlett
 6. Veldig kjekt å følge med dokke der nede! Godt at O er i bedre form, slik at han kan nyte turen. Helse og ha ei fin nyttårsfeiring alle sammen!
  Klem

  SvarSlett
 7. Innom og leser og vil bare ønske deg og dine et riktig godt nytt år!!!

  Klem

  SvarSlett
 8. Å så spennende.. Har lest og vist bilder til resten av familien her.. Så store jentene dine har blitt. Ser virkelig ut som dere opplever mye! Klem og godt nyttår!!!
  Anekristin

  SvarSlett