fredag 19. desember 2008

Litt bilder :)

Vi er nå som vi pleier.......

minstesnuppa
storesnuppa
strenge pappa... mamma
På flyet Etihad på vei til AbuDhabi
snuppene ved Ikeaskiltet i AbuDhabi
****
*
****
På grunn av tåke i Dhaka var flyet forsinket. Flyet skulle gå kl 11 på kvelden men ble utsatt til klokken halv fire på natten. Snuppene var våkne og blide. Vi fikk deilig ris&carry av flyselskapet mens vi ventet. Da vi kom ombord på flyet sovnet minstesnuppa før vi var i luften og L sovnet like etter. De sov godt hele flyturen. Mammaen og pappaen gjorde ikke det..... Etter mange timer på fly, mange skjema som skulle fylles ut og deilig mat var vi fremme i Dhaka. Vi hørte at hjulene kom ut av flyet og vi var klare for å lande. I det vi trodde vi skulle lande satte flyet til værs igjen. Vi fikk en skikkelig berg og dalbane-kiling i magen. Flykapteinen så ingenting pga tåke så vi måtte opp igjen og sirkle litt over byen til tåken hadde lettet såpass at vi kunne lande. Mens vi sirklet over byen fikk vi se endel "Funny videos" og "skjult kamera" og vi knegget og lo godt både jeg og Y. Plutselig oppdaget vi at vi var de eneste som lo *knis*
Da vi fikk landet og kommet oss ut av flyet var det en sinnsyk lang koe vi måtte gjennom. Folkene her vet å lage køer. Vi måtte få stemepl i passet og alt måtte sjekkes opp og ned og frem og tilbake. Jeg og Y hadde ikke sovet noe det siste døgnet og snuppene var sultne. Men litt smarties gjorde susen :) Litt over en time i kø og vi kom frem til bagasjebåndet. Da var det bare å ta bagasjen og trille ut til mormor og morfar. Mormor og morfar hadde ventet lenge på oss. De hadde ikke fått noe info om når flyet skulle lande eller hva som skjedde så de var ganske engstelige og var ganske lettet da det tikket inn en sms om at vi var landet og sto i laaaang koe. Morfar kom med en shabby jeep og det var nesten plass til alle.... Pappa Y ble regnet som bagasje og satte seg oppå alle koffertene. Minstesnuppa syntes det var veldig snålt at det var mange biler som ikke hadde dører og L så på alle de fargerike bilene, rickshawene osv. Fremme på gjesthuset vanket lunch (frokost for oss). Etterpå tok mormor og morfar med seg snuppene så vi vaksne kunne sove litt. Nå har vi sovet 2 timer, shoppet litt og spist deilig ris&carry. Snuppene har lagt seg for kvelden og jeg tror jeg skal tusle inn på vårt rom og gjøre det samme. ZZZZZzzzz 2 timer var ikke særlig lenge.
***
Hej då så lenge :)

4 kommentarer:

 1. Hey - endelig får jeg opp kommentarfelt så jeg kan legge igjen noen ord til dere :) Det høres unektelig spennende ut denne turen dere er ute på, og så mye dere får sett og opplevd! Snakk om opplevelse :) Og om andre ikke le så bare le dere og nyt det. Sånn det skal være det! Kos dere masse videre også. Klem, Eli

  SvarSlett
 2. Åååååååååååååå...lyst å være der vi også:) men får heller finne frem albumet og mimre litt. Hils familien og kos dere masse,masse. Og Y må huske å være snill med alle gamle damer han skulle treffe på. Både i luften og på bakken:) Klem fra Anette og co:)

  SvarSlett
 3. Kjekt at dere er endelig fremme :)Etter mye om og men. Ser at dere ihverfall tilbringer tiden godt med mye morro...digget bildene av dere med masken på :)
  Håper dere har fått sovet godt nå slik at dere er spreke og opplagt til alle opplevelsene.....ååååå som jeg gleder meg til alle historiene og bildene.
  Kos dere alle sammen, klem :)

  SvarSlett
 4. Syns ikke Y så spesielt annerledes ut eg.. :P

  SvarSlett