lørdag 20. desember 2008

Tut og kjør i Dhaka

I dag gikk vi for å shoppe. Morfar prayet to babytaxier til NewMarked. A syntes det var kjempestas å kjøre bil uten dører.... L synes også det er spennende men er veldig fasinert over hvor anderledes trafikken er her i Dhaka. Hun har lenge vært med i tryggtrafikk og vært opptatt av hvordan vi oppfører oss i trafikken..... og her finnes ingen overgangsfelter, omtrent alle ignorerer rødt lys, ingen regler...ja bortsett fra TUT og kjør...
Vi kom oss trygt frem til NewMarked. Mange gode minner med Anette og Kristian herfra *mimre*. Jeg husker ikke hvor mye jeg shoppet sist, men jeg fikk ihvertfall shoppet nå. HI, HI. Og Y som var syk forje gang var veldig glad for at han fikk vært med denne gangen. New Marked er en egen opplevelse som er verdt å få med seg. Jeg og Y skal tilbake hit senere på turen alene for å shoppe en HAUG med stoffer. Snuppene fikk hver sin drakt og jeg fikk meg tre. Vi har kjøpt armbånd, gaver, ....tja jeg tenker jeg kan si en haug av ting.... og dette er bare første dagen. L sa så fint: " jeg tror vi trenger større koffert...". Da vi kom tilbake stilte jeg opp alle posene etterhverandre for å ta ett bilde av den sinnsyke mengden med poser, men jeg glemte å ta bilde *hva er det for noe???* Glemme å ta bilde??? Ja, ja Y fikk filmet haguen og en fornøyd M ihvertfall *knis*
Midt mens vi handlet måtte A tisse... og jeg tenkte... Hva i all verden gjør vi nå? Vi spurte oss frem og kom frem til ett skikkelig og ordentlig do og ble så overrasket. Reint og pent og det midt i NewMarked. YEY!!! Positivt overrasket!!
A har funnet ut at hun har venner overalt. Hun synes heldigvis det er stas å bli klappet på hodet, knepet i kinnene, løftet opp og bli kalt prinsesse overalt hvor hun går. ...ja og så skal alle ta bilder da... så hun er en liten skjønning. Og heldigvis synes hun det er ok og blir ikke vettaskremt av all oppmerksomheten. Hun sjarmerer alle i senk med sine glitrende øyne. L har også fått en del oppmerksomhet, men A tar kaka...
A har funnet ut at babytaxier er deilige å sove i. Hun har sovnet på omtrent alle turene vi har hatt. Og da vi skulle kjøre vanlig bil ble hun så utrolig skuffet.
I kveld har vi vært på besøk hos en banglafamilie og spist deilig deilig ris&carry. Veldig koselig besøk. Nå får jeg tusle ned og legge meg. I morgen blir det en tur til Gulshan og litt mer shopping :)
Jeg ønsker dere en god 4.søndag i advent.
*takk for kommentarer*
Det setter vi veldig pris på!!
Så koselig å oppdatere bloggen og se at noen har vært her og lest.

8 kommentarer:

 1. kult at eg e den første til å kommentere i dag. FInt å ha juleferie. Håper at du får tak i en ny koffert. Mamma og pappa kommer forhåpentligvis hit i morgen. Det var stengt på fjellovergangene i dag.

  Ha en fin og varm dag
  Hilsen Ingjerd

  SvarSlett
 2. Å så spennende det ser ut! - og så herlig med all shoppingen. Ikke misunnelig i det hele tatt der altså ;) Kos dere masse videre. Klem, E

  SvarSlett
 3. Hei!
  Ser ikke verre ut enn at A & L er et par prinsesser! Men det visst vi jo ;)
  Kos å få kikke innom her i bloggen.
  KLEM

  SvarSlett
 4. Hei
  For en fin reise, dette var det moro å lese om. Ha en skjønn jul! Masse klemmer fra oss:o)
  Kristian & Helen + gutta

  SvarSlett
 5. Åååååå så kjekt å se bilder og få lese opplevelsene deres....er bare så misunnelig ;)
  Jeg blir så glad hver gang jeg finner noe nye oppdateringer her.
  Og jeg synes jeg ser deg på shoppingen....hvilken drøm det må være for deg.
  Gleder meg til å ta, lukte og kjenne på de flotte stoffene. Og jeg er helt sikkert på at Y har rett....dere blir nødt til å kjøpe en ny koffert..hihi :)
  Kjekt at snuppene også koser seg, og at det går greit med de at folk er litt innpåsliten. De er jo virkelig noen prinsesser :)
  Skjønner godt at de blir tatt bilder av :)
  Kos dere videre, og jeg gleder meg til videre oppdateringer fra dere.
  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 6. En ny koffert?? Må sikkert ha flere tenker jeg, ser jo ut som om det er så myye kjekkt.

  Herlig å få litt reise oppdateringer fra dere :o)

  Ønsker dere en fin 4 søndag i advent!

  klem

  SvarSlett
 7. Hm..jeg er rett og slett misunnelig kjenner jeg..Men,men...vi har jo alltids Nepal å se frem til om noen år:) Håper sistemann i reisefølget snart kommer frem. Og tusen,tusen takk for den vakre engelen som jeg fikk i adventskalenderen min idag. Ble så glad:)
  Hils masse til gjengen!!

  Stor klem fra Anette

  SvarSlett
 8. A og L er jo mine små prinsesser.. Og A sjarmerer meg i senk HVER gang jeg er i bgh.. :)

  SvarSlett