søndag 6. januar 2013

3. og 4. januar

Torsdag 3. jaunar pakket vi oss ut fra N.homestay i Agra. En plass vi kan anbefale om du skal til Agra. Veldig koselig familie og sted. Vi hadde togbilletter til Delhi, men valgte å leie en bil på grunn av mye forsinkelser og annet. Kjekt å se litt underveis til Delhi også. 
 Underveis så vi mange overlessa lastebiler. Mange fine lastebiler og mange ulykker. Noen lastebiler hadde veltet og en hadde knekt, men de fleste gikk det bra med. 
 I Delhi fikk vi tid til å stikke innom Lotustempelet. Vakker arkitektur! 
 Vi hadde kjøpt noen store messingelefanter, men siden det ikke var plass til dem i kofferten lot vi dem stå igjen på flyplassen i Delhi ;) 
 Vi satt noen timer på flyplssen i Delhi. Flyet vårt skulle ikke gå før halv tre på natten. Jentene fikk ranglet skikkelig før vi skulle avgårde. På flyplassen lekte vi med neglelakk, spilte kort og skrev i bøkene våre. 
 I Delhi var det tåke med 50 meter sikt. Det var for lite til å lette, så vi satt en time i flyet før vi kunne lette. Vi hadde passelig tid i Vienna/Wien så vi rakk flyet videre til Oslo
 I Oslo var det varmere enn i Delhi. 
"det var jo ikke kaldt i hele tatt"
-i Delhi er det rekordkulde. Trist å lese i avisene i India og på nettaviser at mange har omkommet, dødstallene stiger og det ser ikke lovende ut for de nærmeste dagene. Mange bor på gaten og har ikke varme klær. Mange som har tøffe dager! Vi så bål overalt i Agra. Det gir litt varme. -håper temperaturen stiger snart slik at livet blir lettere for alle dem som fryser.  
Et og et halvt døgn etter vi reiste fra Agra kom vi hjem til Bergen. Det var stor gjensynsglede med mormor, morfar og kaninene :) -og My ble hentet av sin kjære og sin mor. Stor stas :) 
*
Vi har hatt en fantastisk tur. Takk for koselige kommentarer, sms, mail og hilsener underveis. Kjekt å vite at dere følger med, har savnet oss i julen eller gleder dere til å treffe oss igjen :) 
Nå begynner planlegging av nye turer :)
Vi ønsker dere alle et godt nytt år. 

3 kommentarer:

 1. Velkommen hjem!
  Har vært fint å kunne følge med på turen via bloggen og facebook!

  Klem

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til dere alle og velkommen hjem!
  Har lest igjennom den fine bloggen nå i ettertid og skal vise den til elevene en av de nærmeste dagene! For en flott opplevelse det må ha vært for dere!
  Takk for koselige gaver til alle i klassen fra Amalie :-) Det var veldig trivelig og blir satt stor pris på! Gudebildene skal vi lime opp og laminere slik at vi kan se på de når vi har om Hinduismen her på skolen!
  Beste hilsen Jane Gro

  SvarSlett
 3. Godt nytt år! Har vært kjempe kjekt å følge dere på turen deres, både her og på Instagram. Får skikkelig lyst til å ta mann og barn med og reise litt når jeg leser her :)

  SvarSlett